Impact Hub Bucharest, cu sprijinul Ambasadei SUA in Romania, organizeaza pe 3 martie cea de-a doua editie a evenimentului Women of Romania. Parte din actiunile desfasurate la nivel global cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, editia din acest an poarta tema #PressForProgress.

Women of Romania aduce impreuna pentru o zi peste 150 de antreprenori, lideri in business, reprezentanti ai societatii civile, dar si personalitati marcante din domenii precum educatie, cultura, sport si nu numai, pentru a impartasi povesti de succes, pentru a inspira si pentru a crea o oportunitate de interactiuni.

Avand in vedere ca World Economic Forum’s 2017 Global Gender Gap Report arata ca egalitatea de gen ar fi posibila in conditiile actuale abia peste 200 de ani, un astfel de eveniment este ocazia perfecta de a incuraja o schimbare mai rapida. Dorinta de a accelera progresul prin oferirea de exemple pozitive a dus la preluarea conceptului global #PressForProgress si la organizarea celei de-a doua editii, in noul spatiu Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi.

Printre invitatele editiei din 3 martie se numara Daniela Visoianu (Presedinte, Coalitia pentru Educatie), Ligia Deca (Consilier de Stat - Departamentul Educatie si Cercetare), Oana Stan (Founder & Brand Manager, TECHIR Cosmetics & SPA), Raluca Negulescu-Balaci (Executive Director, Policy Center for Roma and Minorities), Sonia Micu (Founder, NALU), Elena Calistru (Chair & Co-founder, Funky Citizens), Elena Marineci (Managing Partner, Starfish Events).

Printre temele abordate si obiectivele aceastei editii se numara: celebrarea modelelor de succes, identificarea cailor pentru reducerea decalajului dintre barbati si femei, promovarea celor care prin activitatea de zi cu zi contribuie la schimbarea status-quo-ului. Lista completa a speakerilor, programul Women of Romania 2018, dar si informatii despre participare sunt disponibile pe site-ul www.womenofromania.com.

Women of Romania este organizat de Impact Hub Bucharest cu sprijinul Ambasadei SUA in Romania, precum si Volvo Excelence Cars si NN Asigurari de Viata in calitate de sponsori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri