Ai o pasiune pe care ai transformat-o in business? Ai un start-up si un produs care genereaza deja venituri si iti doresti sa iti dezvolti afacerea rapid? Faci parte dintr-o echipa entuziasta, dar dificultatile legate de finantare incetinesc evolutia proiectului?

Sprijin in valoare de cate 10.000 de euro pentru zece start-up-uri finaliste

Telekom Romania te ajuta sa iti indeplinesti toate aceste dorinte, prin programul WeAccelerate, menit sa incurajeze digitalizarea antreprenoriatului romanesc. Inscrie-ti start-up-ul in program si poti fi unul dintre cei 10 finalisti ai competitiei, care vor beneficia de sustinere a activitatii de antreprenoriat in valoare de 10.000 de euro constand in 6.000 de euro finantare, sase luni de chirie subventionata, mentorat, consultanta in domeniul promovarii online precum si campanii de promovare in mediul online. WeAccelerate este prima initiativa dintr-o serie de astfel de proiecte derulate de Telekom, menite sa sarbatoreasca fiecare 100.000 de antreprenori “eliberati” cu portofoliul Freedom.

Sase luni de mentorat cu lideri in business
Ai sansa sa cunosti cativa dintre antreprenorii romani de succes care iti vor fi si mentori timp de 6 luni: Radu Ionescu (COO Dentsu Aegis Network), Marian Seitan (Director General Grupul Mediapost Hit Mail), Peter Barta (Angel Investor), Marius Ghenea (Partener 3TS Capital), Orlando Nicoara (Fondator WeLoveDigital) si Radu Apostolescu (Fondator eMag).

Prin programul WeAccelerate si tu poti beneficia, timp de 6 luni, de un spatiu de lucru dotat cu mobilier si tehnologie moderne, in cadrul hub-ului WeLoveDigital!

Promovare online
Start-up-urile castigatoare vor beneficia de cate 2 ore de consultanta specializata, oferite de Telekom Romania, in vederea identificarii avantajelor promovarii online. In plus, cele 10 start-up-uri vor avea acces la pachete de promovare online customizabile, adaptate nevoilor specifice fiecarui business.

Cum te inscrii
Pana pe 30 septembrie intra pe pagina web dedicata proiectului, www.weaccelerate.ro, completeaza formularul de inscriere si ofera-ti sansa de a avea acces la toate beneficiile programului.

Poti inscrie in concurs start-up-uri din toate domeniile de business, care au depasit stadiul de prototip si au generat venituri de minim 1.000 de lei. Cele 10 proiecte castigatoare vor fi selectate in functie de urmatoarele criterii de performanta: vision, market size, market growth, go-to-market, retention, operational excellence, team si milestones pentru urmatoarele 6-12 luni. Juriul va fi format din mentorii participanti la program, iar cei 10 castigatori vor fi anuntati pe 10 noiembrie 2018 pe site-ul competitiei si premiati in cadrul galei Profit.ro.

Inscrie-te acum! Start-up-ul tau poate fi castigator!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri