Noul atelier floral FlorideLux din Ploiesti este situat pe str. Libertatii, nr. 7, foarte aproape de Gara de Vest si ofera flori si plante importate din toate colturile lumii, cupole si aranjamente cu trandafiri criogenati, cutii cu flori exclusiviste, buchete si cosuri cu flori, flori speciale pentru nunta sau botez, dar si recipiente elegante, decoratiuni speciale sau cadouri corporate.

Ai nevoie si tu de o investitie pentru afacerea ta? Vino la Fast Forward Business Summit pentru a discuta cu banci, fonduri si business angels! Iti poti inscrie afacerea in concursul de pitch-uri si ai sansa sa iti prezinti proiectul in finala din 4 octombrie.

Investitia in noua locatie din Ploiesti s-a ridicat la 10.000 de euro si a constat in amenajarea spatiului si dotarea acestuia cu o camera frigorifica profesionala, cu pereti din sticla. Camera frigorifica permite florilor sa fie pastrate in conditii optime de temperatura si umiditate, iar peretii transparenti permit clientilor alegerea florilor dorite pe loc. Pe langa tehnologie, compania a mai investit in sisteme de supraveghere, soft si calculatoare, dar si in pregatirea noii echipe de floristi.

Potrivit reprezentantilor FlorideLux, in primul an de activitate, compania estimeaza vanzari de aproximativ 120.000 de euro pentru noua florarie din Ploiesti.

Regina Maria vrea sa...
Citeste si: Regina Maria vrea sa transforme Clujul intr-o Capitala a sanatatii

Printre beneficiile pe care FlorideLux le pune la dispozitia clientilor din Ploiesti se numara livrarea rapida, in 2-4 ore, oriunde in judet, in toate zilele saptamanii, gratuita pentru comenzile mai mari de 159 lei. Un alt beneficiu pe care compania mizeaza este livrarea directa, concept cunoscut ca hand delivery, care potenteaza impactul surprizei asupra destinatarilor.

„Deschiderea unei noi florarii in Ploiesti a fost un pas firesc in dezvoltarea noastra, mai ales ca exista deja o cerere expresa a clientilor nostri din Prahova. Aici am descoperit o piata matura, in care clientii acorda o atentie deosebita calitatii florilor si designului floral”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Grupul FlorideLux are o experienta de peste 15 ani de zile in industria de flori si cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro - florarie online cu peste 5.000 de buchete si aranjamente florale si livrare gratuita in peste 12.000 de localitati din Romania, dar si oriunde in lume; www.cosuridelux.ro - magazine online de cosuri cadou premium, elegante si speciale, pentru cadouri corporate si personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro - magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali taiati si brazi in ghiveci; www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare si alte accesorii, cu livrare gratuita in peste 12.000 de localitati din Romania.

Doraly Expo Market investeste...
Citeste si: Doraly investeste 5 milioane de euro in extinderea parcului comercial

Sursa foto: Shutterstock.com / Agnes Kantaruk