Editia numarul 5 a programului JCI Tineri Antreprenori s-a incheiat victorios cu competitia de business plan-uri, iar printre premiile oferite castigatorilor se numara: 2 locuri oferite de Matei Dumitrescu la Investment Ready Warm-up, 3 sesiuni de planificare financiara si investitii oferite de Cristi Tudorescu de la Explore Asset Management, 2 sesiuni de Business Coaching oferite de Adrian Bacanu de la Quest Mission, 1 loc la un curs de vanzari si 1 loc la un curs de leadership strategic oferite de Brightway. De asemenea, anul acesta programul s-a bucurat de sustinerea primului "unicorn" romanesc – UiPath.

Business-urile care au participat in aceasta editie au fost: Raluca Bacinschi-Stratulat - aplicatia Izibac.ro, Gina Tataru - magazin online LittleBandit.ro , Dana Ene - Wobble Yoga, Marius Ionescu - Pluridio.com (software pentru trezoreria bancilor) , Andreea Pahontu – JoyOfLifeConsulting (coaching si consiliere in cariera), Alao Amza - locatie VR Games in Mega Mall, Adrian Birisiu - Tellarz.ro, Loredana Helgiu - Zalle.ro, Alexandru Tuca - aplicatia Antimony (PM tool pentru organizatorii de evenimente), Adrian Haiducu - Likeproject.ro (servicii proiectare).

Cum s-a desfasurat Programul Tineri Antreprenori 2018, organizat de JCI Bucuresti:

Pe parcursul celor 2 luni, participantii au luat parte la o serie de sesiuni care sa ii ajute sa-si duca afacerea la un alt nivel: Business Modelling - Matei Dumitrescu, Business Canvas - Florin Ghita, Building Community & Online Customer Experience - Raluca Radu (Answear.ro), Online marketing - Alex Dona, Tribal Marketing Strategy - Mihai Bonca (Brand Architects), Juridic - Ruxandra Visoiu & Remus Popovici (R&R Partners), Fiscalitate - Sorin Istrate (Contexpert), Lead Your Team, Manage Your Processes - Catalin Bizadea (DynamixRM), Work& Life Balance - Irina Botnari (Digital marketing enthusiast), Plan Financiar - Cristi Tudorescu (Explore Asset Management), Surse de Finantare - Cristi Logofatu (Bittnet), Pitching Workshop - Diana Cretu (redactor-sef Wall-street.ro).
Programul este structurat in asa fel incat sesiunile de traning si workshop-urile specializate sunt completate de minim 2 intalniri 1 la 1 cu mentorii alocati si este destinat antreprenorilor "early stage", respectiv celor care sunt in primii ani de activitate si cauta oportunitati de crestere.

“Programul Tineri Antreprenori s-a nascut din pasiunea pentru antreprenoriat. Cei mai multi care suntem implicati in acest proiect suntem antreprenori si fiecare am simtit, la un moment dat, nevoia unui mentor, a unor sfaturi cu adevarat avizate. Recomand fiecarui tanar care isi propune sa aiba succes in afaceri sa se alature si sa-si aloce timpul pentru a invata cum sa-si duca afacerea la urmatorul nivel!”, a declarat cu mult entuziasm Olivia Bizadea, Project Manager Tineri Antreprenori 2018.

Mai multe detalii despre program: https://tineriantreprenori.ro/2018/


Despre JCI Bucuresti

JCI Bucuresti este prima organizatie locala JCI infiintata la sfarsitul anului 2002 in Romania. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucuresti au contribuit activ la infiintarea majoritatii organizatiilor locale ale JCI in Romania. JCI isi propune sa formeze cea mai importanta comunitate de tineri lideri, intreprinzatori si manageri din Romania, sa promoveze spiritul antreprenorial in randul tinerilor si sa influenteze pozitiv politicile publice. Detalii si pe: http://www.jcibucuresti.ro

Despre JCI Romania
Junior Chamber International Romania a fost intemeiata in 2003-2004 si numara in prezent 11 organizatii locale JCI Bucuresti, JCI Constanta, JCI Timisoara, JCI Cluj, JCI Iasi, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Targu Mures, JCI Galati, JCI Suceava. Cu peste 250 de membri activi, la nivel national, organizatia are ca scop implicarea tinerilor activi cu varste cuprinse intre 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv in comunitati. JCI Romania este membra cu drepturi depline a organizatiei Junior Chamber International. Detalii si pe: http://www.jciromania.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri