Motiv de bucurie pentru startup-urile europene din domeniul sanatatii, dupa ce un fond de investitii american cauta companii centrate pe health pentru a le finanta.

Este vorba despre Joyance Partners, un fond de investitii de 20 milioane de dolari lansat in 2017 care a facut de atunci mai mult de 50 de investitii in afaceri din domeniul sanatatii.

”Scena startup-urilor europene se dezvolta rapid si are nevoie de fonduri de investitii precum Joyance care sa le ofere ajutorul si banii necesari pentru primele etape de dezvoltare”, a declarat Paolo Pio, managing director al operatiunilor Joyance Partners Europe, potrivit TechCrunch.

De asemenea, Mike Edelhart, managing partner al Joyance Partners, a tinut sa precizeze intr-o declaratie de presa ca fondul de investitii este incantat sa extinda cautarea companiilor care contribuie la sanatatea in Europa.

Printre investitiile facute de fondul american se numara Epicore Biosystems, firma care a creat un dispozitiv care poate monitoriza si diagnostica problemele de sanatate prin analizarea transpiratiei de pe piele, DermBiont, o companie care dezvolta produse bacteriene vii pentru tratamentul bolilor de piele si Wynd Technologies, start-up care dezvolta purificatoare inteligente de aer.

Compania are o descriere speciala pentru aceste tipuri de investitii. Ei le numesc "momente incantatoare - fragmente de timp care conduc la o mai mare bucurie, incredere, calm, control si lipsa de anxietate sau durere".

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri