BookVitals, aplicatie dedicata cititorilor de literatura non-fiction, a primit o investitie in valoare de 475.000 euro. Runda a fost condusa de Early Game Ventures, cu participarea unui grup de investitori de tip angel. Asistenta juridica a tranzactiei a fost asigurata de casa de avocatura DLA Piper Dinu.

BookVitals propune o idee generoasa: aminteste-ti ceea ce ai citit, organizeaza-ti gândurile si adu la un loc citatele si ideile care te-au marcat, fie ca acestea provin din carti electronice sau din carti clasice, tiparite pe hârtie.

Aplicatia permite cititorilor sa converteasca imaginea paginilor unei carti in text, transformând experienta de lectura si facând facila luare de notite si culegerea de citate. Aceste citate devin continut indexabil, usor de cautat, adnotat si distribuit pe retele sociale sau pe alte canale digitale. Imaginati-va toate acele lucruri pe care le poti face cu o carte digitala, acum posibile cu o carte tiparita!, spun reprezentantii BookVitals.

Echipa BookVitals pregateste lansarea unei variante noi a aplicatiei de mobil, imbunatatita cu mai multe functionalitati si care va oferi o experienta superioara utilizatorilor. De asemenea, echipa lucreaza la un re-branding important, care sa comunice mai bine valorile si misiunea companiei.

Suntem foarte fericiti sa ii avem alaturi, in misiunea noastra de a imbunatati modul in care oamenii citesc, pe Early Game Ventures si grupul de Angels. Investitorii nostri ne-au aratat o incredere fenomenala, am rezonat din prima discutie despre valori si sunt sigur ca vor continua sa ne fie alaturi pe durata intregului proces complicat de constructie a unei companii globale”, declara Laurentiu Balasa, CEO BookVitals.

BookVitals este o aplicatie de care te indragostesti”, declara Cristian Munteanu, Managing Partner al Early Game Ventures. “Dincolo de functionalitatile care tin de utilitate, aplicatia are si o componenta sociala importanta, vitala pentru orice model de business B2C. De asemenea, avem incredere in echipa BookVitals. Aceasta a dovedit in timp ca este capabila sa dezvolte aplicatii de mobil care sa fie instalate de aproape 700 de milioane de ori.”

Detalii despre teza de investitii a Early Game Ventures aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri