Early Game Ventures (earlygame.vc) anunta o runda de finantare in valoare de 750.000 euro in Bunnyshell, startup romanesc ce dezvolta tehnologii pentru managementul infrastructurii in cloud. La investitie a participat si un business angel roman, iar asistenta juridica a tranzactiei a fost asigurata de casa de avocatura DLA Piper Dinu. Startup-ul a fost reprezentat de Boanta, Gidei si Asociatii S.C.A.

In ziua de astazi, nu exista aplicatie sau sistem software care sa nu functioneze in cloud. Dezvoltarea aplicatiilor se face tot mai rapid, folosind componente, unelte, API-uri, SDK-uri si alte resurse usor de integrat si usor de folosit inclusiv de ingineri ne-specializati. Si totusi, atunci cand vine vorba despre instalarea aplicatiilor pe o infrastructura in cloud, lucrurile se complica. Este nevoie de un administrator de sistem care sa aleaga cea mai buna solutie sau cea mai buna arhitectura si sa faca setarile si instalarile. Aici intervine Bunnyshell, astfel incat, cu doar doua-trei click-uri, oricine sa poata instala si lansa aplicatii in cloud”, declara Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

Bunnyshell functioneaza deja pe marile platforme de infrastructura, Google Cloud, Amazon Web Services, Microsoft Azure si are parteneriate cu alte companii din domeniu precum Digital Ocean sau Cloudflare. De asemenea, compania furnizeaza servicii catre clienti corporate din Romania si din afara tarii.

Bunnyshell vrea sa schimbe lumea facand cloud-ul accesibil. Instalarea si lansarea de servere, monitorizarea si scalarea acestora, precum si securitatea in cloud, toate le poti rezolva in cateva minute. Automatizarile dezvoltate de Bunnyshell democratizeaza accesul la infrastructura in cloud – acestea sunt cateva dintre argumentele care ne-au facut sa investim in echipa Bunnyshell”, declara Dan Calugareanu, Partner al Early Game Ventures. De altfel, aceasta investitie este in perfecta concordanta cu „Infrastructura pentru inovatie”, teza de investiţii a Early Game Ventures. Mai multe informatii despre aceasta aici: http://bit.ly/2yS63i6

Early Game Ventures este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finantat cu prioritate prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020 si cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri