Matei Udroiu si Alex Lumina sunt elevi in clasa a 11-a la Colegiul „Gheorghe Lazar” din Bucuresti. Au organizat impreuna cu alti colegi o prima editie TEDx@Youth Calea Victoriei, iar Start-up.ro a povestit cu ei despre viziunea lor despre viitor.

Pe 19 octombrie, la Bucuresti, cativa tineri de liceu au organizat singuri o editie in care au adus speakeri care sa le vorbeasca celor din generatia lor si sa-i inspire. Printre speakeri au fost Adrian Stratulat (conduce Romanian Blockchain Association), Alex Nedea (jurnalist Recorder.ro), Chris Simion (Regizoare si Fondator Grivita53), Cristi Dascalu (Vlogger si Software Engineer), dar si alti oameni relevanti pentru participanti.

Matei Udroiu si Alex Lumina au fost printre initiatori. I-am invitat la o discutie video si audio pentru ca voiam sa aflu mai multe despre cum gandesc oamenii din generatia lor, care sunt nevoile lor si cum vad ei viitorul. A iesit o discutie fascinanta de 35 de minute in care am apreciat cat de clar isi exprima ideile, cat de mult pret pun pe educatie, dar si pe skill-urile care trebuie dezvoltate in afara scolii.

Citeste mai multe pe Start-up.ro.

Citeste si:
Capitala in 30 de ani | Bucuresti s-a kitschosit, dar oamenii salta...
GALERIE FOTO Fotograful...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Întrebarea de la interviul de angajare care spune totul despre un candidat
Setari Cookie-uri