Matei Udroiu si Alex Lumina sunt elevi in clasa a 11-a la Colegiul „Gheorghe Lazar” din Bucuresti. Au organizat impreuna cu alti colegi o prima editie TEDx@Youth Calea Victoriei, iar Start-up.ro a povestit cu ei despre viziunea lor despre viitor.

Pe 19 octombrie, la Bucuresti, cativa tineri de liceu au organizat singuri o editie in care au adus speakeri care sa le vorbeasca celor din generatia lor si sa-i inspire. Printre speakeri au fost Adrian Stratulat (conduce Romanian Blockchain Association), Alex Nedea (jurnalist Recorder.ro), Chris Simion (Regizoare si Fondator Grivita53), Cristi Dascalu (Vlogger si Software Engineer), dar si alti oameni relevanti pentru participanti.

Matei Udroiu si Alex Lumina au fost printre initiatori. I-am invitat la o discutie video si audio pentru ca voiam sa aflu mai multe despre cum gandesc oamenii din generatia lor, care sunt nevoile lor si cum vad ei viitorul. A iesit o discutie fascinanta de 35 de minute in care am apreciat cat de clar isi exprima ideile, cat de mult pret pun pe educatie, dar si pe skill-urile care trebuie dezvoltate in afara scolii.

Citeste mai multe pe Start-up.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri