Competitia clim@: Aplica acum cu o idee care adreseaza schimbarile climatice sau protejeaza mediul

Fondul Green for Growth (GGF) a lansat o noua editie a competitiei clim@. Concursul isi propune sa premieze ideile inovatoare care adreseaza schimbarile climatice si protejeaza mediul. Aplicatiile pot fi transmise prin intermediul paginii oficiale www.ggf-climat.com de catre startupuri din intreaga lume care au un MVP scalabil.

Competitia este deschisa pentru urmatoarele teme: energie regenerabila, eficienta energetica, conservarea energiei, economie circulara si eficienta resurselor (gestionarea deseurilor si a apei).

Afla AICI mai multe detalii referitor la procedura de aplicare si calendarul competitiei.

Aplicatiile pot fi transmise pana pe 16 februarie 2020, iar echipele care vor accede in finala vor fi anuntate in martie. Cele mai de success echipe conform rezultatelor primei runde vor prezenta ideile in cadrul Sustainable Future Forum (Forumul Viitorului Durabil) care se va desfasura pe 3 iunie 2020, la Frankfurt pe Main.

Finalistii vor beneficia de mentoring si coaching, premii banesti in valoare de 30.000 de euro si, cel mai important, de oportunitatea de a intalni potentiali sponsori si investitori.

Citeste si:
Iti doresti un viitor sustenabil si verde? Intra in competitia clim@
Iti doresti un viitor...

Prima editie a competitiei clim@ in 2018 a avut mare success: au fost receptionate circa 300 de aplicatii din peste 80 de tari din intreaga lume. Echipele care au access in finala au dezvoltat modele de business care abordeaza reciclarea deseurilor animaliere in fibre, hartie si bioplastice, confectionarea ambalajelor durabile din ciuperci si transferarea electromobilitatii urbane la un nou nivel.

clim@ a fost initiata de Fondul Green for Growth, administrat de Finance in Motion GmbH, cu sustinerea Uniunii Europeane si a Ministerul Federal pentru Cooperarii si Dezvoltare Economica din Germania (BMZ).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri