Maximilian Schausberger, Elevator Ventures: Un antreprenor care arată că poate eficientiza costurile va câștiga respectul investitorilor în această perioadă

În contextul crizei provocată de noul coronavirus, antreprenorii aflați în căutarea unei finanțări trebuie să arate că se pot adapta la nouă realitate și că își pot ajusta din mers costurile, a declarat Maximilian Schausberger, Managing Director, Elevator Ventures, în cadrul conferinței Future Banking, organizată de wall-street.ro.

“Aș recomanda antreprenorilor să se concentreze pe activitatea de bază a companiei și pe supraviețuire în această perioadă. Fondatorii start-up-urilor pot ieși în evidență dacă arată că au firma sub control, că se pot adapta la circumstanțe și că pot eficientiza costurile. O astfel de abrodare va duce la câștigarea respectului din partea investitorilor. Este critic să arăți aceste lucruri în momentul de față”, menționează Maximilian Schausberger.

Acesta remarcă faptul că actuală criză COVID-19 a dus la un avans ireversibil în ceea ce privește digitalizarea proiectelor desfășurate de companii, care acum au potențialul să fie aplicate la scară largă.

“Multe soluții inovatoare au început să fie folosite de persoane care nu și-ar fi imaginat niciodată că o vor face. Vorbim, de exemplu, despre creditul direct de pe telefon, sau posibilitatea deschiderii unui cont bancar online. Această situația generează numeroase oportunități pentru fintech-uri în momentul de față”, consideră directorul Elevator Ventures.

Maximilian Schausberger a participat la conferința Future Banking, organizată de wall-street.ro în parteneriat cu ING Bank (Innovation Partner), Smart Fintech (Gold Partner), Banca Comercială Română (gold partner), Elevator Lab - powered by Raiffeisen (Gold Partner), Temenos (Gold Partner), Orange Money (Silver Partner), Banca Transilvania (Silver Partner), UniCredit Bank (Silve Partner), Modex (Silver Partner), First Bank (Silver Partner), Namirial Group (Silver Partner), Raiffeisen Bank (Silver Partner), CEC Bank (Silver Partner), Mastercard (Silver Partner), RocaX (Silver Partner), Twispay (Silver Partner), Prime Dash (Silver Partner), TBI Bank (Silver Partner), Beez (Silver Partner), Citi (Silver Partner).

Citeste si:
Mick Fennell, Temenos: Păstrați cash-ul ca amintire!
Mick Fennell, Temenos:...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri