Unde Mergem, aplicația cu lista atracțiilor turistice din România

După o investiţie totală de peste 60.000 euro, parţial din fonduri europene prin proiectul Start-up@CENTRU (ID 105851) în cadrul România Start Up Plus, Smart Medianet SRL Braşov lansează Unde Mergem® - o aplicaţie de turism românească bazată pe conţinut documentat.

Realizată sub sloganul Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. platforma Unde Mergem® este o iniţiativă românească de prezentare a atracţiilor şi locurilor care merită să fie vizitate şi văzute.

Dintotdeauna oamenii au apelat la ghizi, bazându-se atât pe capacitatea acestora de a-i feri de neplăceri cât şi pe abilitatea de a rezolva situaţiile neprevăzute.

Care sunt funcţionalităţile de bază ale platformei

Utilizatorii care îşi creează un cont sau se conectează cu un cont de social-media pot urmări şi pot scrie recenzii pe paginile atracţiilor şi locurilor prezentate de aplicaţia Unde Mergem®.

Citeste si:
Cum să-ți găsești „jumătatea” la tenis, badminton sau squash
Cum să-ți găsești „jumătatea”...

Atunci când pagina pe care o urmăreşti va publica un eveniment sau o ofertă, vei primi notificare push în telefonul tău.

De asemenea, în aplicaţie poţi să îţi creezi liste (de călătorie, de preferinţe etc.) în care să salvezi atracţii şi locuri pe care vrei să le vizitezi în călătoriile tale prin România. Există şi o secţiune „În jurul tău” în care poţi vedea pe hartă ce recomandări există în proximitatea ta.

Citeste si:
Pietonii ar putea fi amendați dacă folosesc telefonul mobil când...
Pietonii ar putea fi amendați...
Sursa foto: Unde Mergem
Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri