SeedBlink continuă seria listărilor pe platfoma de equity crowdfunding cu un startup din Marketing Tech. MOCAPP este o platformă de publicitate unică pe piața din România, care pune în contact brandurile cu peste 700 de influenceri din România și Republica Moldova, facilitând astfel încheierea de parteneriate în sfera "influencer marketing".

Platforma poate fi utilizată de către orice brand, companie locală sau multinațională, care vrea să își aducă produsele aproape de consumatori cu ajutorul influencerilor. MOCAPP le oferă clienților partea de research, automatizare a contractelor și a plăților, raportare, statistici și analiză de performanță, iar din 2020 asigură și audiențe auditate ale influencerilor, prin parteneriatul cu HypeAuditor.

MOCAPP demarează o rundă nouă de finanțare, dorindu-și suma de 175.000 EUR. Evaluarea "pre-money" a companiei este de 2,2 milioane EUR.

Platforma MOCAPP a fost lansată oficial în noiembrie 2019 de către Florin Grozea, fostul membru al grupului pop Hi-Q. În ultimele 12 luni, peste 1000 de profesioniști au testat platforma MOCAPP și s-au derulat peste 300 de colaborări.

Platforma reunește în prezent peste 700 de influenceri din România, Republica Moldova și alte 5 țări și cuprinde peste 190.000 de data points (informații despre influenceri, link-uri, demografice, statistici, onorarii etc), instrumente de cercetare și implementare a campaniilor publicitare.

Retail jobs

La nivel global, piața de Influencer Marketing are un volum de peste 8 miliarde dolari, conform cifrelor disponibile în Europa și Statele Unite, și un ritm de creștere accelerat, dublându-și valoarea la fiecare doi ani. Piața din Centrul și Estul Europei va fi de ordinul sutelor de milioane de euro anual în 2024, cu o creștere susținută în fiecare an.

Suma ce va fi obținută prin SeedBlink va fi folosită pentru dezvoltarea de noi tool-uri pentru utilizatorii platformei, creșterea nivelului de interacțiune și a prezenței în regiune. Planurile fondatorilor MOCAPP sunt ca la finalul lui 2021, bugetele totale rulate prin platformă vor crește de la 180.000 de euro anul acesta, la aproximativ 400.000 de euro în 2021.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri F