O nouă rețea socială, bazată pe NFT și pe tehnologia Blockchain, ia naștere chiar în România! TOKHIT este un proiect care revoluționează și inovează prin faptul că este prima rețea de socializare care va permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid, creativ și la un cost foarte mic.

Proiectul, evaluat inițial la 3 milioane de euro, e dezvoltat de doi antreprenori clujeni cu experiență vastă în mediul de afaceri și e dedicat industriei creative, artiștilor, influencerilor și profesioniștilor din domenii variate.

Proiectul TOKHIT a fost primit cu deschidere pe piață, iar evaluarea inițială a dovedit acest lucru prin succesul din faza de Seed Funding, o etapă specifică proiectelor de blockchain, care permite contribuția financiară a celor interesați. Inițiatorii proiectului TOKHIT sunt încrezători că vor deschide noi oportunități pentru creatorii de conținut.

O abordare disruptivă care spune că „va schimba jocul”

„Suntem entuziasmați și încântați să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluționar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă și să fie apreciat. Creatorii de conținut vor deveni, cu ajutorul TOKHIT, parte a unei comunități unde ei pot să experimenteze și să creeze modalități noi de interacțiune cu publicul lor țintă. Mai mult decât atât, TOKHIT își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare inițială, în valoare de 3 milioane de euro, suntem și mai încrezători în viitorul TOKHIT”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), inițiatorul proiectului și antreprenor.

Cum te poți înscrie în comunitatea TOKHIT

Pentru cei interesați sau doar curioși, au început deja înscrierile în comunitatea TOKHIT. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul tokhit.com unde vor primi toate informațiile necesare și vor putea deveni, astfel, parte a comunității exclusive. Mai important, ei vor fi primii care vor primi acces în această nouă lume digitală și vor putea interacționa cu alți utilizatori.

„În acest moment, îi invităm pe toți cei care vor să afle în premieră extra informații despre proiect, să intre în comunitatea TOKHIT, accesând site-ul oficial. Promitem că revenim cu detalii în perioada următoare despre cum va funcționa aplicația, despre cum va arăta interfața”, a continuat Andrei Ureche (Vandy).

NFT-ul (non-fungible tokens) reprezintă o unitate de date stocate pe acest registru digital cunoscut ca blockchain. Inovația NFT-ului garantează originalitatea și unicitatea certificatului digital a unei creații.

În luna martie a acestui an, a fost marcat și un record la nivel mondial, care dovedește avansul acestei tehnologii: o operă integral digitală (NFT), care aparține artistului Beeple, a fost vândută cu peste 69 milioane de dolari. Această vânzare este un semn în plus că pe această piață se întâmplă o adevărată revoluție.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri