start-up.ro te invită între 6 și 9 octombrie la Hotel Carmen din Predeal la Startup Elites, tabăra cu iz de festival, unde înveți să-ți dezvolți afacerea, cunoști oameni importanți și ai parte de provocări.

Denumită anterior Startup Your Life, tabăra de antreprenoriat pe care o organizăm la start-up.ro vine din acest an cu un concept nou și este dedicată celor mai buni tineri antreprenori care vor să dezvolte lumea afacerilor.

La Startup Elites 2022 participarea este gratuită. Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 septembrie și te invităm să ne scrii de ce consideri că meriți să te numeri printre cei 30 de tineri pe care-i vom alege pentru a veni alături de noi și de traineri în ediția din acest an a taberei și să ne povestești pe scurt despre afacerea pe care o ai sau despre ideea la care lucrezi și pe care dorești să o concretizezi.

Înscrie-te acum la Startup Elites gratuit. Avem 30 de locuri și doar cei mai buni vor fi alături de noi.

1. Înveți despre dezvoltarea business-ul în cadrul workshop-ului

În Startup Elites, îmbinăm atmosfera relaxată, de festival, cu cea de învățare. Dar vrem să o faci nu de la oameni care nu au experiență sau pe care i-ai văzut peste tot, ci de la experți în domeniul lor. Am pregătit o serie de workshop-uri de Product market Fit, Growth, Critical Thinking, Design thinking, team work, research și startup strategies ca să poți să crești afacerea ta într-un mod corect. Fiecare workshop este unul interactiv, în care invităm participanții să pună întrebări, să întrerupă speakerii , să afle cât mai multe. Ai 4 zile în care să afli câteva lucruri care te interesează și să le pui în aplicare. Chiar dacă Roma nu s-a construit în 4 zile, poți pleca de la Startup Elites cu un crash course despre dezvoltarea unei companii la început de drum.

2. Lucrezi în echipă la dezvoltarea unui business plan și al unui pitch

Una dintre provocările pe care le punem la dispoziția participanților este munca în echipă. În cele 4 zile cei care vin, cei mai buni tineri care vor să fie antreprenori, sunt împărțiți pe echipe, în mod aleatoriu și vor avea de ales o direcție pe care să dezvolte un business plan împreună. Veți lua în considerare tot ce s-a făcut la workshop-uri, tot ce aflat. Vă provocăm să lucrați în echipe cu oameni necunoscuți, pentru a vă testa capacitatea de a interacționa, veți folosi toate rețelele voastre sociale pentru a face research și veți avea doar 4 zile pentru un pitch perfect. Detalii în curând.

3. Interacționezi informal cu speakerii și experții

Unul dintre lucrurile care ne plac cel mai mult la Startup Elites (care s-a numit anterior Startup Your LIfe și a avut 7 ediții) e interacțiunea dintre speakeri și participanți. Suntem 4 zile la munte. Îi invităm pe speakeri să stea cu noi toată perioada sau măcar o zi întreagă. Rareori ai ocazia să-i iei deoparte pe acești oameni și să poți discuta cu ei 30 de minute sau chiar o oră. Interacțiunea informală se petrece la masă, la o bere sau la un vin, pe terasă. Ne bucurăm de poveștile oamenilor de experiență și poți să le explici exact problemele tale pentru a găsi rezolvare la ele. Nu există deranj la Startup Elites. Există doar întrebări pe care trebuie să le pui.

4. Răspunzi provocărilor și te bucuri de vremea de la munte

Partenerii Startup Elites vor lansa provocări participanților. Nu ne vom rezuma doar la workshop-uri sau la pitch-uri în echipă. Vom crea provocări surpriză pentru voi, incursiuni în natură, activări de brand cu iz antreprenorial, unde va trebui să îți folosești conexiunile, mintea și sufletul pentru a primi premii sau a câștiga puncte bonus la Startup Elites. Plus, te invităm să te bucuri de locul unde suntem, Hotel Carmen Predeal, ca să ieși la o plimbare, ca să te bucuri de munte. Provocările pregătite îți vor testa creativitatea, capacitatea de a-ți folosi rețeaua deja formată.

Citește materialul integral pe start-up.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri