Factory Bootcamp este o tabără intensă de 2 zile, unde antreprenori și viitori antreprenori pot afla din workshop-urile pregătite cum să-și creeze un plan de afaceri, cum să găsească finanțare și alte resurse care să-i ajute în dezvoltarea afacerii. Anul trecut, peste 20 de antreprenori au venit la prima ediția a acestui eveniment și mai jos îți povestim despre ei și obiectivele pentru care au venit la Factory Bootcamp 2023.

În acest articol îți povestim despre 5 dintre antreprenorii care au participat anul trecut la Factory Bootcamp. Cei mai mulți dintre ei erau interesați să găsească finanțare pentru afacerea lor, oportuniăți de parteneriat și creștere sau să învețe cum să-și prezinte produsul mai bine în piață.

Dacă și tu vrei să îți dezvolți o idee de afacere sau un business bine stabilit, te așteptăm la prima ediție a lui 2024 pentru Factory Bootcamp.

1. Dan Tudorache - empaCity

Dan Tudorache a venit la Factory Bootcamp pentru a afla cum poate găsi opțiuni noi de finanțare pentru companie, cum poate crește vizibilitatea business-ului, să învețe să facă marketing și vânzări, dar și să-și construiască un business plan.

Compania pentru care căuta oportunități de dezvoltare este Empacity, coaching pentru educația liderilor, soluții pentru a crește performanța echipelor prin formarea unor legături mai bune între membrii echipei, pentru a ghida și a ajuta persoanele din zona IT să se dezvolte profesional și personal.

EmpaCity.ro este propunerea lui Dan care să contribuie la consolidarea unui leadership bun, a unei inteligențe emoționale, a unui program de transformare profesional, soluții de training și coaching pentru organizațiile din toată lumea.

Afacerea lui este și una dintre cele care au primit finanțare și au intrat în programul Factory realizat de Raiffeisen.

2. Raluca Siman - Elenita Foods catering

Raluca este creatoarea brand-ului Elenita Foods, firmă de catering care creează platouri de charcuterie, brânzeturi, dar și dulciuri.

Raluca a venit anul trecut la Factory Bootcamp ca să afle cum își poate consolida planul de afaceri, cum poate găsi finanțare, cum își poate promova bsuiness-ul și cum își poate găsi partenerii potriviți.

”Ca antreprenor consider că avem nevoie de un cadru pentru a învăța cum se conduce o firmă și o bună înțelegere a sarcinilor de îndeplinit. Trebuie să stăpânesc bine zona de e-commerce sau să îmbunătățesc noțiunile deja dobândite.”

3. Tatiana Pandele - Ta-Tienne

Tatiana este o antreprenoare în fashion, cu business-ul care-i poartă și numele: Ta-Tienne, atelier de croitorie custom made pentru femei. Sub acest brand, Tatiana creează rochii și ținute de ocazie pe comandă, oferind în paralel și consultanță vestimentară.

Tatiana a venit la Factory Bootcamp ca să afle cum poate duce business-ul la următorul nivel, dar și cum se poate dezvolta ca antreprenor. Așa cum ne-a spus în formularul de înscriere, este deschisă să acceseze toate oportunitățile care îi apar în cale.

Iar Factory Bootcamp a fost una dintre aceste oportunități, unde antreprenoarea a descoperit cum poate să-și crească afacerea de fashion personalizat.

4. Ovidiu Gyerko - Owu.ro

Ovidiu Gyerko este unul dintre antreprenorii care a participat la Factory Bootcamp în 2023, care a venit special de la Brașov pentru workshop-urile pregătite de noi.

Ovidiu are un marketplace sustenabil unde adună produse prietenoase cu natura, dar și cu obiceiurile sănătoase ale oamenilor. Pe owu.ro clienții pot găsi accesorii de bucătărie, plante produse de băcănie și accesorii destinate copiilor.

Antreprenorul a venit la bootcamp din dorința de a perfecționa, valida și de a-și structura business-ul, dar și de a găsi inspirație și feedback de la oameni experimentați.

5. Marius Bărăitaru - Kolecto

Marius Bărăitaru, când a venit la Factory Bootcamp, era în plin proces de a lansa Kolecto, aplicație mobilă pentru colectarea manuală a ambalajelor reciclabile.

Kolecto este un start-up din România ce vrea să simplifice procesul de colectare manuală a ambalajelor reciclabile în cadrul Sistemului de garanție-returnare (SGR), aplicație destinată magazinelor mici și mijlocii. Kolecto permite identificarea ambalajelor eligibile în cadrul SGR, menținerea registrelor de ambalaje colectate și garanții plătite, și generarea raportarelor necesare pentru procesul de colectare manuală a reciclabilelor.

Marius venea cu o experiență de 10 ani de Product Manager, cu activități în zona de ideație, creație, strategie și execuție, set de instrumente pe care a venit să și le îmbunătățească la Factory Bootcamp.

Dacă nevoile tale sunt similare cu cele ale antreprenorilor care au venit anul trecut la Factory Bootcamp, înscrie-te în tabăra noastră de 2 zile, 16-17 februarie 2024.

Sursa foto: InternetCorp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri