17 Octombrie 2011

Schimbare la conducerea Epoque Hotel. Vezi cine este noul sef



Pascal Jean va ocupa functia de director general al Hotel Epoque, din Bucuresti, incepand cu luna octombrie 2011. Functia a fost preluata de la Antoni Kuhnen, al carui mandat s-a incheiat.

(foto) are o experinta de 30 ani in industria ospitalitatii, gestionand operatiuni din segmentul de lux care acopera intreaga gama de proiecte de profil: hoteluri, proiecte de tip F&B sau proiecte de tip resort din Europa si Statele Unite ale Americii, precum: New York, Paris, Moscova, Sankt Petersburg si Kiev.

"Epoque are locatia perfecta, are personalitate si mult sarm – pe langa un potential fantastic de business in segmentul pe care activeaza. Sunt mandru sa spun ca Epoque este, fara indoiala, unul dintre locurile fascinante ale capitalei”, a declarat Pascal Jean la preluarea functiei.

Noul sef de la Epoque este absolvent al Universitatii din Paris, cu diploma in management hotelier de la Cornell Institute si s-a specializat in segmentul de lux in zona Europei de Est.

Pascal Jean a preluat functia de general manager al Hotel Epoque de la Antoni Kuhnen, care a fost mandatat pentru activitatile de pre-deschidere si deschidere ale Hotel Epoque.

"Pascal Jean are deopotriva know-how-ul si rigurozitatea necesare pentru a securiza pozitia cucerita de Epoque in intervalul de la lansare si pentru a dezvolta strategia pe termen mediu si lung in linie cu viziunea noastra asupra acestui hotel“, a adaugat Lucian Marinescu, senior associate la Trend Hospitality, compania care asigura managementul unitatii.



Citeste si