Traficul aerian pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu se desfasoara normal, nicio cursa nu este anulata.
Unele zboruri inregistreaza intarzieri in medie de 30 de minute la decolare, intarzieri determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor.

Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe cele doua aeroporturi pot fi gasite pe pagina de web a companiei.

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu a anulat joi peste 20 de curse aeriene din cauza viscolului.

Pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, avand in vedere intarzierile generate de conditiile meteo exceptionale, a fost suspendata joi restrictia de operare pe timpul noptii, pentru a permite companiilor aeriene, al caror program a fost perturbat, sa opereze toate cursele programate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri