Vrei sa scapi de agitatia din oras si in acelasi timp sa experimetezi o infuzie de gusturi,arome si texturi? Restaurantul Avalon din cadrul hotelului Howard Johnson Grand Plaza este solutia.Sunteti invitati sa descoperiti noul meniu si sa experimentati o masa intr-o noua dimensiune a gustului si a ambiantei.
Restaurantul Avalon, unul dintre primele restaurante fusion bucurestene, continua sa isi rasfete iubitorii de delicii culinare specifice bucatariei fusion, improspatand meniul cu noi si noi produse, toate respectand aceiasi linie culinara rafinata, cu accente indraznete si combinatii mereu uluitoare. Intr-o ambianta intima si un decor ce imbina cu succes elemente avangardiste -bucatarul nostru sef canadian, Henrik Sebok, isi asteapta oaspetii cu o mare varietate de preparate si arome contemporane, create pentru a incanta chiar si cele mai pretentioase simturi. Asocierile surprinzatoare de ingrediente si texturi, precum si prezentarea uluitoare a preparatelor, fac din Avalon un restaurant al celor mai rafinate experiente culinare.

Deliciile gastronomice, ambientul intim si elegant, recomanda restaurantul Avalon ca fiind locul ideal pentru cei care vor sa serveasca masa de pranz sau cina, bucurandu-se de un loc linistit chiar in plin centrul capitalei, la cateva minute de cele mai importante repere de afaceri si cultura ale orasului.

Incepand din ianuarie , restaurantul Avalon are placerea sa va delecteze cu noi selectii de preparate in cadrul noului meniu. Sloganul nostru pentru aceasta colectie de preparate este : Descopera evolutia gastronomiei avant-gardiste. Atat formularea sloganului cat si colectia de preparate, pastrand in continuare acelasi element inedit si inovator al preparatelor prezentate, face din Avalon un restaurant deopotriva elegant si rafinat dar cu o abordare noua, proaspata intodeauna -“casual”.

Henrik Sebok, prezinta noul meniul Avalon astfel: „ In stilul nostru de gatit puteti gasi ultimele si cele mai sanatoase metode, utilizate ca in cele mai renumite restaurante, prin folosirea de produse de cea mai inalta calitate, importate din toata lumea.Veti experimenta combinatii unice de gusturi, pregatite cu atentie si construite pe o fundatie de arome simple, clare si o variatie de texturi surprinzatoare.Prezentarea este structurala si placuta”.

Restaurantul Avalon va invita sa veniti si sa experimentati o masa intr-o noua dimensiune a gustului si ambiantei!

Adresa: Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, etajul 1, Calea Dorobantilor 5 – 7, Bucuresti
Pentru rezervari va invitam sa sunati la 021 201 5030.
Deschis zilnic pentru pranz si cina.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri