Primul charter TUI cu plecare din Romania va fi operat in iunie prin NOVA Travel, tour-operatorul din cadrul Grupului Eurolines, si linia aeriana low-cost Pegasus cu destinatia Antalya, Turcia.
Eurolines a incheiat in luna iunie 2011 un parteneriat cu TUI Travel PLC. Produsul se caracterizeaza printr-o selectie a hotelurilor intre 3 si 5 stele din statiunile Kemer, Antalya, Lara si Belek.

Pentru anul acesta, reprezentantii companiei estimeaza un numar de aproximativ 3.500 de turisti care vor achizitiona produsul Charter TUI Turcia, urmand ca numarul lor sa creasca pana la 15.000 de persoane, in 2015.

Pegasus opereaza in 22 de tari, catre 49 de destinatii, primul zbor catre Bucuresti fiind facut in mai 2011.

Grupul Eurolines, din care fac parte 14 companii din Romania, Germania si Republica Moldova, estimeaza pentru 2011 o crestere de aproximativ 22%, ajungand astfel la o cifra de afaceri de 200 de milioane de lei. 67% din cifra de afaceri a grupului o reprezinta activitatea companiei Touring Europabus, firma care detine retelele de agentii de turism Eurolines si TUI Travel Center.

TUI Travel opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises. Cifra de afaceri a Grupului TUI se ridica la 19 miliarde de euro.

Sursa foto: en.wikipedia.org

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri