Turistii care vor sa mearga in vacante in tara in perioada mai-septembrie, dar pe care le achita integral in lunile februarie si martie, beneficiaza de reduceri de pana la 30% din partea agentiilor de turism, prin programul "Inscrieri timpurii", a anuntat Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.

"Reducerile vor fi de pana la 30% pentru hoteluri de la 2 la 5 stele, atat de pe litoralul Marii Negre, cat si din statiuni montane, balneare, Delta Dunarii, zone de agroturism etc.", se arata intr-un comunicat al ANAT, pe care il citeaza Mediafax.

Campania promotionala presupune acordarea unor reduceri de pret de pana la 30% pentru turistii care aleg sa achizitioneze de la agentiile de turism membre ANAT un pachet de servicii turistice cu plata integrala in perioada 1 februarie-31 martie
.
Pot fi achizitionate pachete turistice pentru petrecerea concediului de vara in intervalul mai-septembrie 2012. Programul "Inscrieri timpurii" a fost initiat si dezvoltat de ANAT la finele anului 2008, in parteneriat cu patronatele hoteliere si cu celelalte organizatii din turismul romanesc, si lansat pe 1 februarie 2009.

"Ne asteptam ca si in acest an sa inregistram cresteri fata de anii anteriori pentru acest program, asa cum s-a intamplat si la precedentele editii. In acest sens am extins si in acest an parteneriatele cu patronatele hoteliere cu acoperire la nivel national", a spus presedintele ANAT, Corina Martin.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si