Astfel, in zona de conferinte de la etajul 1 al hotelului au fost modernizate tehnologiile de comunicare din salile de conferinte si a fost reinnoit decorul si mobilierul.

Salile de evenimente au fost dotate cu echipamente noi in domeniu, printre care sisteme audio si video performante, echipamente tehnice incorporate in tavan, sistem de lumini inteligente, controlate prin iPod.

“In 2010 am implinit 10 ani. Avem deja o traditie pe piata evenimentelor din Bucuresti si am vrut sa avem si cea mai moderna tehnologie pentru ca oaspetii nostri sa aiba experienta unor evenimente perfecte. Ne bucuram ca am incheiat procesul de modernizare a salilor si a spatiilor publice de la etajul 1 si ii asteptam pe clientii nostri, pentru a impartasi noutatea, intr-un centru de conferinte dotat dupa standarde de ultima ora, flexibil si adaptabil tuturor cerintelor”, a declarat Igael Porecki, directorul general al hotelului JW Marriott Bucharest.

Citeste si:

Inca din 2010, JW Marriott Bucharest Grand Hotel a inceput renovarea tuturor salilor de conferinte si a spatiilor publice din hotel. Primul pas a fost renovarea Grand Ballroom si a zonei publice de la etajul 1, inclusiv Vienna Lounge, a continuat in 2011 cu deschiderea JW Steakhouse si s-a incheiat anul acesta pe 11 martie cu reamenajarea Ballroom-ului Constanta si a salilor mici de conferinta.

Hotelul de cinci stele JW Marriott face parte din complexul de lux The Grand.

Sursa foto: marriott.com