27 Martie 2012

KLM lanseaza servicii prioritare in aeroport



KLM Royal Dutch Airlines lanseaza SkyPriority, o serie de servicii prioritare in aeroport, pentru pasagerii SkyTeam de la clasele First, Business cat si membrii SkyTeam Elite Plus.

Printre primele aeroporturi care introduc SkyPriority sunt Paris Charles de Gaulle, Atlanta, Guangzhou, Nairobi, Shanghai si Taipei.

Cu SkyPriority, serviciile prioritare SkyTeam devin usor de recunoscut de catre pasagerii care zboara cu o companie membra SkyTeam.

In urmatoarele luni, SkyPriority va fi lansat in peste 235 de aeroporturi unde KLM si Air France opereaza zboruri. Din 2013, SkyPriority va fi disponibil in peste 1.000 de destinatii SkyTeam.

Calatorii pot identifica semnul SkyPriority pe taloanele de imbarcare si sa stie imediat ca pot beneficia de acest serviciu special. De la ghiseul de check-in pana la imbarcare, pasagerii pot urmari semnul SkyPriority, astfel incat sa se poata inregistra, preda bagajele si imbarca mai repede si mai usor.

SkyTeam este prima alianta care ofera astfel de servicii uniforme, peste tot in lume si in care toate companiile membre sunt implicate.



Citeste si