30 Martie 2012

Tarom va transporta sportivii romani la Jocurilor Olimpice 2012



Operatorul aerian de linie Tarom va asigura transportul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) la Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra, in perioada 27 iulie - 12 august.

Clasa Business a companiei Tarom va purta, in perioada 15 aprilie - 31 august 2012, numele de Clasa Olimpica, pe toate cursele.

Toti pasagerii Clasei Olimpice vor beneficia de tarife speciale, cu reduceri cuprinse intre 5% si 30% fata de cele standard, in conditii de flexibilitate totala.

Operatorul aerian va pune la dispozitia pasagerilor Clasei Olimpice meniuri speciale, imbunatatite, intr-o varietate mai mare decat pana acum.

Tarom si-a mentinut anul trecut cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.



Citeste si