Aceasta noua cursa, programata de trei ori pe saptamana, este operata de Boeing-uri 777-200ER prevazute cu 309 de locuri: 35 in cabina Business class, 24 in Premium Voyageur si 250 in Voyageur/Economy.

Toate aeronavele care deservesc Wuhan sunt echipate, la Business class, cu fotolii „full sleep”, care sunt mai lungi, mai late si mai spatioase.

Cu o populatie de 9 milioane de locuitori, Wuhan este un important centru comercial, financiar si industrial, in special pentru industria constructiilor de masini si stiintifica.

Citeste si:

Air France si KLM opereaza 92 de zboruri saptamanale care fac legatura intre aeroporturile sale din Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol si 9 destinatii din China: Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Taipei, Wuhan si Xiamen.

Impreuna cu partenerii sai, China Southern si China Eastern, Air France-KLM ofera pana la 135 zboruri regulate spre China.

In 2012, Air France si KLM intentioneaza sa transporte 2 milioane de clienti catre cele noua orase din China (Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Taipei, Wuhan si Xiamen).