Vola.ro activeaza in Polonia prin portalul Fru.pl, agentia online cu cea mai mare crestere si locul doi pe piata poloneza de profil.

“Anul acesta punctam cinci ani de prezenta si crestere continua pe pietele cheie pe care activam -Romania si Polonia, prin extinderea noastra regionala. Ucraina reprezinta o piata importanta, cu potential seminificativ de crestere a sectorului de travel. Lansarea Avio.ua este pentru noi si un mod a sonda oportunitatea extinderii in viitor pe cea mai mare piata din regiune – Rusia”, a declarat Daniel Truica, managing partner Vola.ro.

Noul portal de turism Avio.ua a fost lansat in aprilie si functioneaza pe acelasi tip de platforma pe care se bazeaza si Vola.ro sau Fru.pl. Clientii vor putea achizitiona online produse precum bilete de avion, rezervari la hotel sau asigurari de calatorie. Sediul noii subsidiare este la Kiev, insa o parte din activitatea de call-center va fi gestionata din Varsovia.

Citeste si:

Infiintata in 2007, Vola.ro a inregistrat anul trecut afaceri de peste 15 milioane de euro, iar echipa s-a extins in timp la peste 50 de persoane.

Vola.ro si site-ul afiliat fru.pl din Polonia sunt finantate de fondul de capital de risc Tar Heel Capital cu sediul in Varsovia, Polonia.