Hotelul Doubletree by Hilton Oradea ar putea fi deschis in luna iunie, a declarat Ioan Cuzman, presedintele CA si directorul general al SIF Banat-Crisana (SIF1), care detine firma Calipso, proprietarul hotelului, scrie Mediafax.

"Speram ca in iunie sa dam in folosinta hotelul. Acum se afla in faza de amenajare", a spus Cuzman, prezent vineri la deschiderea sedintei bursiere cu ocazia transferului actiunilor Calipso de pe piata Rasdaq la Categoria a II-a a BVB.

SIF Banat-Crisana detine 96,65% din actiunile Calipso (CAOR).

Constructia hotelului a inceput in toamna anului 2008, iar unitatea turistica clasificata la cinci stele are o suprafata de 12.700 de metri patrati.

Hotelul are 147 de camere, restaurant cu specific mediteranean, doua terase, bar, centru spa, sala de fitness, piscina, jacuzzi si sauna. Acestora li se adauga o parcare subterana si doua exterioare si cinci sali de conferinte pentru aproximativ 350 de persoane.
Investitia se ridica la peste 20 milioane euro, mai mult de jumatate din suma fiind finantata de SIF Banat-Crisana, restul provenind din credite bancare si surse proprii ale dezvoltatorului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Am doi copii si nu ma bucur de cresterea alocatiilor. Dai bani cand ai