Patru hoteluri din Mamaia vor vinde de luni pachete de sase zile in regim all inclusive, pretul unui sejur situandu-se la 695 de lei de persoana pentru hotelurilede trei stele si la 795 de lei pentru patru stele, a anuntat duminica Asociatia Litoral-Delta Dunarii, conform Mediafax.

Tarifele sunt valabile pentru perioada 25 mai - 22 iunie.

Cele patru hoteluri sunt Mercur si Minerva (trei stele), administrate de Marius Usturoiu, proprietarul Mareea, cea mai mare agentie la nivel national specializata in turismul intern, si Dorna si Modern, clasificate la trei si patru stele, detinute de omul de afaceri George Guci.

Optiunea all inclusive asigura pentru sejurul de cinci nopti si sase zile toate cele trei mese servite in regim bufet (bucatarie romaneasca si traditionala), bauturi incluse, acces gratuit la locurile de joaca pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

"Am observat in ultimii ani o mai mare atentie a consumatorului fata de preturile vacantelor. Pachetele integrate le securizeaza bugetul, iar pe ei ii mai costa doar transportul pana pe litoral. Ei beneficiaza la all inclusive de o gama diversa de mancaruri, de la felurile de baza pana la deserturi, care se schimba in fiecare zi, pana la bauturi alcoolice si nealcoolice", a declarat Marius Usturoiu.

Programul ofera si facilitati pentru copii, respectiv gratuitate pentru cei mai mici de 7 ani si reducere de 50% pentru copiii cu varste intre 7 si 12 ani.

"Aceste pachete, vandute prin programul Litoralul pentru Toti, sunt mai ieftine cu 50% fata de cele din varf de sezon", a spus Usturoiu.

Complexul Mercur Minerva Family Club este situat in nordul statiunii Mamaia si cumuleaza 280 de camere, iar hotelurile Dorna si Modern, aflate in imediata vecinatate, au 150, respectiv 175 de camere.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Am omorat si Marea Neagra