“In cadrul galei, vom face reclama mai multor cluburi, hoteluri si restaurante de pe litoralul nostru. In fiecare week-end se estimeaza ca sunt prezenti in Bulgaria aproximativ 20.000 de turisti romani, iar la gala cred ca din cele 6.000 de locuri, aproape o treime vor fi ocupate de conationali”, a spus Eduard Irimia.

Devenit de curand consilier judetean la Iasi, Catalin Morosanu va avea primul sau meci in calitate de om politic.

“Mama lor de bulgari, ne-au luat ei turistii, dar ii aduc eu inapoi. Vom bate tot in Bulgaria”, a anuntat cel poreclit Moartea din Carpati.

Citeste si:

In total, la cel de-al treilea WGP al anului, vor lupta sportivi din 10 tari, iar evenimentul va fi transmis in direct in 75 de tari.

„Dupa Podgorica si Cluj, vom merge in Bulgaria pentru o gala de nivel mondial. Va fi cea de-a treia gala de calificare pentru Final Elimination din noiembrie, atunci cand ii vom vedea la lucru pe toti eroii circuitului. Mi-as dori ca acel eveniment sa aiba loc in Romania pentru ca va avea un impact mediatic major", a adaugat Irimia.

Circuitul Superkombat, organizat de Eduard Irimia, este singurul produs romanesc cu o expunere atat de mare la nivel global.