Wizz Air a lansat noul website

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a lansat noul website cu un sistem nou de rezervari, intrucat capacitatea platformei online din 2004 a fost depasita.

Din 2004 si pana in prezent, peste 50 de milioane de pasageri au efectuat rezervari pe website-ul Wizz Air.

La noul site au lucrat 50 de persoane timp de sase luni pentru a pregati 150 de aeroporturi si agenti de relatii cu clientii in a folosi noul sistem de rezervari.

Wizz Air opereaza din Bucuresti cu 5 aeronave, avand 123 de zboruri saptamanale (segmente) catre 24 de destinatii din Europa de Vest. Compania opereaza o flota de 36 aeronave Airbus A320 de la 15 baze, facand legatura cu 70 de destinatii din 25 de tari.

Despre autor

Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri