Vasul de croaziera Queen Elizabeth 2, la bordul caruia a calatorit de multe ori familia regala a Marii Britanii, va fi transformat intr-un hotel cu 300 de camere, ce va acosta intr-un port din Dubai, scrie Business Insider.
Vasul, care a realizat ultima croaziera in anul 2008, nu va suferi modificari la interior in timpul renovarilor ce vor avea loc. QE2 va ramane in portul Rashid din Dubai.

La bordul navei, turistii vor putea sa exploreze cinci restaurante, un cinematograf, un cazinou, un club de sanatate, o zona de cumparaturi, un spital, o biblioteca si multe baruri.

Inca nu a fost facuta publica o data la care hotelul va putea primi turisti.

Vasul Queen Elizabeth 2 a fost lansat in 1967 de catre regina Marii Britanii, Elizabeth a II-a. Nava a parcurs pana in 2008 peste cinci milioane de mile pe apa.


Sursa foto:www.qe2.org.uk


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri