Operatorul aerian British Airways se asteapta in perioada urmatoare sa atraga peste 20 de clienti noi companii mici si mijlocii prin programul On Business, carora le ofera un bilet gratuit business catre New York la zece zboruri business Club World achizitionate.
Alte pachete pentru companiile mici si mijloci sunt un bilet gratuit Euro Traveller (economic) catre Londra la 26 de zboruri Euro Traveller efectuate, un bilet gratuit Club World (business) catre Londra la 13 zboruri Club Europe sau un bilet gratuit World Traveller (economic) catre New York la 23 de zboruri World Traveller.

„Ne asteptam la 20 de clienti noi in programul On Business. Avem in prezent 350 de membri IMM, iar numarul acestora este in crestere. Dupa primele trei luni am inregistrat cu 35% mai multe IMM-uri comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Emil Delibashev, commercial manager British Airways peste 10 state din zona Balcanilor.

Pentru a atrage companii, British Airways ofera la inregistrare puncte in perioada 1 august–30 septembrie, iar pentru primele sase zboruri ofera un numar triplu de puncte. Punctele nefolosite expira la sfarsitul celui de-al treilea an calendaristic de la data emiterii. Punctele acumulate de companii in urma fiecarui zbor pot fi folosite pentru cabine de zbor superioare, achizitionarea de bilete gratuite si nopti de cazare la un hotel din lantul Marriott in majoritatea tarilor.

Potrivit lui Delibashev, destinatiile de top unde zboara romanii cu British Airways sunt New York, Miami, Los Angeles, Houston, Dallas, Las Vegas, acestia mergand in special in vacanta.

British Airways efectueaza zboruri catre 21 de destinatii din Marea Britanie, Europa si SUA, cu plecare de pe London City Airport. Operatorul arian are o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.

In urmatorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor si a lounge-urilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri