Visa Europe, impreuna cu bancile membre din Romania, lanseaza programul de oferte si reduceri la comerciantii din strainatate pentru posesorii de carduri care isi utilizeaza cardul cand calatoresc in afara tarii. Ofertele incluse in program sunt disponibile pentru clientii persoane fizice si persoane juridice, care detin carduri Visa. Vezi de ce reduceri poti beneficia.
Astfel, toate persoanele care platesc cu cardul Visa la comerciantii inscrisi in program vor beneficia de oferte si discount-uri exclusive de pana la 20% la hoteluri, restaurante, magazine, vacante de tip City Break, bilete de avion sau la inchirierea unei masini in unele dintre cele mai vizitate capitale ale Europei, precum Londra sau Viena. Mai mult, posesorii de carduri pot avea reduceri la cumparaturi de pe site-uri cu numeroase brand-uri internationale daca achita cu cardul.

“Am selectat cele mai populare destinatii turistice din Europa de Vest in functie de preferintele de vacanta ale romanilor si tinand cont ca aproape un sfert din totalul cheltuielilor efectuate cu cardurile Visa la comercianti in 2011 au fost in afara tarii, majoritatea in Europa In continuare, ne propunem sa incheiem cat mai multe parteneriate cu comercianti din afara tarii pentru a oferi romanilor oferte cat mai diversificate si reduceri pe tot parcursul anului la plata cu cardul”, a declarat Catalin Cretu, General Manager Romania, Visa Europe.

Principalele destinatii turistice incluse in program sunt Marea Britanie, Austria, Spania si Germania. Initial, programul este lansat in faza pilot si va fi actualizat in functie de interesul manifestat de consumatori de doua ori pe an cu oferte destinate perioadelor de vara si de iarna.

Valoarea medie a unei tranzactii efectuate in strainatate cu un card emis in Romania este semnificativ mai mare decat cea a unei tranzactii in tara, datorita sumelor mai mari cheltuite pe durata vacantelor si a calatoriilor de afaceri. Astfel, daca romanii cheltuiesc in medie 38,1 € per tranzactie pe un card Visa, la comerciantii din strainatate aceasta suma se ridica la aproximativ 66 €.

Pe langa ofertele din strainatate, programul include si un parteneriat cu agentia locala de turism Veltravel, prin care consumatorii beneficiaza de reduceri de pana la 10% la plata online cu cardul Visa in functie de serviciile turistice achizitionate.

In plus, la cumpararea unui bilet de avion, discountul este de 5%, pentru un pachet format din bilet de avion si hotel reducerea este de 7%, iar pentru rezervarea la hotel de 10%. Turistii pot beneficia de reduceri speciale si pentru asigurarile de calatorie, biletele de avion low-cost sau la pachetele de vacanta.

Reducerile sunt valabile pentru toate cele 80.000 de oferte de cazare la hoteluri, in peste 3.000 de destinatii, pentru bilete de avion catre orice destinatie, cat si pentru orice combinatie avion-hotel-transfer-asigurare.

In Europa, sunt peste 445 milioane carduri Visa de debit, credit si business. La sfarsitul anului incheiat in septembrie 2011, cardurile Visa au fost utilizate pentru plati si retrageri de numerar evaluate la 1.700 miliarde euro. 14% din cheltuielile din Europa au fost facute cu un card Visa si aproape 80% din aceste tranzactii au fost realizate pe carduri de debit.

Visa Europe este detinuta si condusa de peste 3.700 banci membre din Europa si a fost formata in iulie 2004. Visa Europe este independenta de corporatia globala Visa Inc., cu o licenta exclusiva, irevocabila si perpetua in Europa, in timp ce ambele companii opereaza pentru a asigura interoperabilitatea globala. Fiind un sistem de plati european dedicat, Visa Europe este capabila sa raspunda rapid la cerintele specifice pietei bancare europene si clientilor - detinatori de carduri si comercianti - si sa implineasca obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevarata piata interna de plati.

Visa are cea mai mare acceptare la nivel global. In plus, Visa/Plus este una dintre cele mai mari retele de ATM-uri din lume, furnizand numerar in monedele nationale a peste 200 de tari


Sursa foto: freedigitalphotos.net
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri