Gradul de ocupare pe litoral este in week-end de 100%, iar pe parcursul celorlalte zile ale saptamanii de 98%, conform cifrelor inaintate de hotelierii din cadrul Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii (FPTR), scrie Mediafax.
"Succesul din acest an al litoralului romanesc il depaseste chiar si pe cel din 2008, cand Romania inca nu cunostea criza, iar puterea de cumparare a populatiei era mult mai mare. Revenirea turistilor romani pe litoralul autohton se datoreaza eforturilor facute de hotelieri si de turoperatori de a oferi conditii mai bune si de a mentine preturile la niveluri comparabile cu cele ale concurentei straine. In plus, a inceput sa functioneze si in Romania un all inclusive de calitate care este foarte cautat de familii", conform unui comunicat transmis de FPTR.

Potrivit sursei citate, litoralul romanesc a convins pentru ca plajele sunt curate, serviciile s-au imbunatatit, iar evenimentele mondene si cele care incurajeaza turismul de distractie sunt si ele o atractie pentru turisti.

Federatia considera ca trebuie gandit un program special de oferte pentru luna septembrie pentru a prelungi sezonul si mentine gradul de ocupare al litoralului si la inceputul toamnei, profitand de vremea buna care se anunta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri