Parcul acvatic "La plaja", de langa Bucuresti, parte din complexul de agrement Divertiland Multi Entertainment Park, va fi inaugurat in perioada urmatoare, cel mai probabil intr-una din zilele saptamanii viitoare, reprezentantii parcului neanuntand inca o data oficiala.
La Plaja este primul parc ce urmeaza sa fie deschis din complexul de agrement Divertiland, care va fi inaugurat in intregime pana in 2016, potrivit datelor disponibile pe pagina proprie de Facebook.

Complexul este situat la intrarea in Bucuresti, la km 13, adiacent Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti, in zona comerciala Militari.

Parcul acvatic va cuprinde peste 27 de tobogane, piscina cu valuri, rau lenes de 500 de metri, 22 de foisoare private pentru grupuri de prieteni si familii, o zona de 3.000 de metri patrati de plaja cu nisip, sezlonguri si umbrele, restaurante, snack baruri, cafenele, unitate medicala, zona pentru petreceri pentru copii si adolescenti, spatii comerciale, bancomate, vestiare si dusuri.

Pe langa parcul acvatic, in cadrul complexului de agrement va mai fi deschis un parc de distractii in 2013 (Adventure Park), un complex sportiv de relaxare si spa, cu restaurant, cresa si playground, care va fi inaugurat in 2015 (Sports & Wellness Club) si un centru de divertisment familial acoperit, ce va fi deschis in 2016 (Oasis Fun Center). Oasis Fun Center va include parc acvatic si parc de distractii, alaturi de alte facilitati precum cinema 3D, biliard, bowling, climbing, karting, jocuri electronice.

In apropierea Capitalei mai exista un parc de distractii - Water Park- situat in Otopeni, la aproximativ 6 km de Bucuresti.

Sursa foto: Facebook




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri