Infoturism Media, firma specializata in servicii de turism oferite prin intermediul internetului, lanseaza impreuna cu Orange Romania prima aplicatie de turism pentru utilizatorii de smartphone-uri, ce ruleaza sistemele de operarei OS si Android: “Last Minute”. Aplicatia este destinata celor care se pregatesc de vacanta si cauta destinatii accesibile.

Aplicatia Last Minute ajuta turistii in alegerea destinatiei celei mai potrivite si in gasirea celor mai bune oferte de sezon pe care le pot accesa rapid, oferindu-le acestora posibilitatea de a putea rezerva imediat ofertele turistice last minute dorite, se arata intr-un comunicat.

Cu ajutorul aplicatiei, potentialul turist isi reduce timpul consumat cu alegerea ofertei potrivite pentru el si familia sa. Aplicatia ii ofera toate informatiile de care are nevoie, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la agentia de turism sau sa caute printre ofertele de pe site-urile de profil, acesta putand accesa instantaneu detaliile ofertelor si datele de contact ale agentiei alese.

Programul dispune de filtre de cautare pentru destinatie, pret, transport, categorie hotel si data, ceea ce faciliteaza accesul la destinatii turistice variate, la hoteluri de pe intreg mapamondul, folosind mijloace de transport diverse, alegand perioada cea mai potrivita sau categoria de hotel dorita si selectand din plaja de preturi pe cel mai convenabil.

In acelasi timp, se pot adauga la favorite ofertele turistice care se potrivesc cel mai bine dorintelor si posibilitatilor turistului, pentru a le putea accesa si compara mai usor ulterior. Setarea functiei alerte anunta turistul atunci cand este introdusa o noua oferta de vacanta conform cerintelor acestuia.

Aplicatia este disponibila in Apple Store si Google Play, putand fi descarcata gratuit si de pe site-ul Infoturism.ro.

Infoturism Media este specializata in servicii de turism oferite prin intermediul Internetului, punand la dispozitia utilizatorilor o baza de date cu oferte turistice de la majoritatea agentiilor de turism din Romania prin intermediul site-ului si cea mai variata colectie de unitati de cazare, obiective turistice si sarbatori traditionale din tara.

Sursa foto: Infoturism


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Setari Cookie-uri