Incepand cu 1 decembrie compania va opera cursa Iasi-Roma-Iasi cu trei pana la patru frecvente saptamanale, iar din sezonul de vara 2013 va incepe operarea de pe aeroportul din Iasi catre alte destinatii externe precum Torino, Verona, Paris si Londra.

Tot din sezonul de vara se iau in calcul operarea unor noi curse interne pe rutele Iasi-Timisoara, Iasi-Cluj Napoca si Iasi-Constanta, precum si marirea numarului de frecvente pe ruta Bucuresti-Iasi-Bucuresti, in functie de rezultatele analizelor de trafic efectuate in prezent.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954. Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din iunie 2010.

Compania si-a redus anul trecut pierderile cu 24,16% fata de anul precedent, de la 332,5 milioane lei la 252,18 milioane lei, dar acestea sunt in continuare mai mari fata rezultatul negativ din 2009, de 234,7 milioane lei.

Tarom si-a mentinut anul trecut cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.