Compania aeriana Tarom vrea sa castige mai multi clienti oferind transport gratuit pentru echipamentul sportiv de iarna, in limita a 23 kg, de persoana, catre cinci destinatii.
Echipamentul de ski si snowboard va fi transportat gratuit pentru pasagerii care calatoresc intre Romania sau Moldova (Chisinau) si Viena, Lyon, Munchen si Sofia.

Aceasta facilitate este acordata pentru calatoriile efectuate in perioada sezonului de iarna, intre 28 octombrie 2012 si 31 martie 2013.

Echipamentul sportiv de iarna consta in: o pereche de schiuri, o pereche de clapari si o pereche de bete sau o placa de snowboard si o pereche de clapari. Acceptarea gratuita a acestor echipamente sportive se va face in limita capacitatii disponibile, in functie de tipul de avion.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954. Tarom isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din iunie 2010.

Tarom si-a mentinut anul trecut cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri