Odette Costoiu este noul director de vanzari al hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bucharest, incepand din 15 octombrie. Vezi planurile acesteia.
Ea are o experienta de 7 ani in domeniul ospitalitatii, parcursul profesional al acesteia conturandu-se in hoteluri importante din Bucuresti: JW Marriott (2005 – 2007), Athenee Palace Hilton (2007 – 2008), Radisson Blu (2008 – 2012) si Angelo AirportHotel (2012), fiind axat preponderent pe zona de Vanzari si Marketing.

Odette Costoiu a absolvit cursurile Universitatii Spiru Haret in specializarea Relatii Economice Internationale si pe cele ale Universitatii Titu Maiorescu in specializarea Psihologie Organizationala si a urmat cursuri de specializare in domeniul hotelier organizate de JW Marriott Bucharest, Athenee Palace Hilton Bucharest si Radisson Blu Bucharest.

Noul director de vanzari isi propune sa contribuie la consolidarea pozitiei dobandite de hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti pana in prezent pe piata si la imbogatirea portofoliului prin explorarea unor segmente noi de clienti.

Howard Johnson Grand Plaza Bucharest este unul dintre jucatorii de top de pe piata ospitalitatii din Bucuresti, oferind servicii upscale de cazare, gazduire de evenimente si restauratie.

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucharest pune la dispozitia oaspetilor 285 de camere, un centru de conferinte cu 9 sali si o capacitate totala de 1.000 de persoane, doua restaurante – Benihana si Avalon, un bar si o patiserie.
.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri F