Noi curse Wizz Air, din Cluj-Napoca si Targu Mures

Compania low cost Wizz Air va introduce, din mai 2013, noi curse de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca spre Bari (Italia), Bruxelles (Belgia), Eindhoven (Olanda) si din Targu Mures spre Bologna (Italia), Frankfurt si Munchen (Germania).


Prin aceasta extindere a capacitatii compania estimeaza ca va transporta peste 1.000.000 de pasageri din si spre Cluj si Tirgu Mures in 2013.

Directorul comercial al Wizz Air, Abran Gyorgy, a declarat ca in perioada urmatoare se vor introduce trei noi rute de la Cluj-Napoca spre destinatii din Italia, Belgia si Olanda, scrie Mediafax.

"Wizz Air are patru baze in Romania, cea mai importanta din Transilvania fiind cea din Cluj-Napoca. Vom aloca cea de-a treia aeronava Aeroportului International Cluj-Napoca pentru a creste cu 25 la suta capacitatea de aici, astfel incat estimam ca vom transporta de la Cluj peste 730.000 de pasageri in anul 2013. De asemenea, vom introduce, din mai 2013, trei noi rute spre Bari (Italia), Bruxelles (Belgia) si Eindhoven (Olanda), acestea urmand a fi operate de doua ori pe saptamana. Vom creste si frecventa pe trei rute la cinci zile pe saptamana, fiind vorba despre cele spre Dortmund, Milano si Paris. Lansarea noilor rute si cresterea frecventei pe alte rute demonstreaza angajamentul Wizz Air de a dezvolta in continuare piata din Cluj", a spus Abran.

Baza operationala de la Cluj-Napoca a Wizz Air va avea astfel trei aeronave de tip Airbus A320.

Numarul pasagerilor de pe relatia Targu Mures va ajunge, anul viitor, la 300.000, a estimat directorul comercial al companiei aeriene.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est si va transporta 12 milioane de pasageri in acest an.
Compania are o flota de 39 de aeronave.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Reduceri considerabile la zborurile Wizz Air. Către ce destinații poți zbura
Setari Cookie-uri