Diederik Pen (44 ani), fost ofiter al armatei olandeze, se va alatura biroului Wizz Air din Budapesta, incepand cu ianuarie 2013, dupa ce a ocupat pozitii operationale la aeroporturile Schiphol si Brisbane dar si in cadrul Virgin Blue.
Pen a fost si CEO si COO al companiei aeriene Martinair in Olanda, inainte de a lua decizia de a se deveni membru al echipei Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare linie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, cu peste 250 de rute facand legatura a 81 de destinatii din 29 de tari. Compania are 1.500 de angajati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri