Richard Branson, "stewardesa" pe o cursa AirAsia

Miliardarul britanic Richard Branson, proprietarul echipei Virgin din Formula 1, va deveni "stewardesa" pasagerilor unei curse a companiei aeriene AirAsia, in urma unui pariu pierdut in fata lui Tony Fernandes, patronul echipei Lotus din aceeasi competitie automobilistica, informeaza AFP.

Branson si Fernandes au facut acest pariu in 2010 si, potrivit intelegerii, proprietarul echipei de Formula 1 mai slab situata in clasamentul final al anului 2010 - primul lor sezon in F1 - va servi masa, in calitate de "stewardesa", pasagerilor de la bordul unei curse a companiei aeriene AirAsia, scrie Mediafax.

"Va fi stewardesa pe AirAsia cu o intarziere de doi ani, dar cel mai important este faptul ca nu a uitat de acest lucru", a declarat, pe Twitter, Tony Fernandes, proprietarul acestei companii aeriene din Malaysia.

Echipa Lotus a terminat anul 2010 pe locul al 10-lea in clasamentul constructorilor, iar echipa Virgin, pe locul al 12-lea.

Pariul a fost amanat initial pentru inceputul anului 2011, insa Richard Branson s-a accidentat in acea perioada in timp ce schia.

Un reprezentant al companiei AirAsia anuntase in acea perioada ca Richard Branson va fi imbracat in insotitoare de bord, va fi machiat si va purta pantofi cu toc inalt.

Biletele aferente cursei Kuala Lumpur-Londra vor fi vandute la licitatie, iar banii obtinuti vor fi donati unei fundatii de caritate.

Sursa foto: facebook.com/RichardBranson


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri