Sprijin in alegerea vacantei potrivite: site-urile dedicate destinatiilor preferate de romani

Romanii pasionati de calatorii au la dispozitie incepand din aceasta luna sapte noi site-uri specializate pe destinatii turistice preferate, Grecia, Bulgaria, Turcia, Ungaria, Malta, Spania si Austria.

Platformele online au fost lansate de InfoTravelRomania, unul dintre primele portaluri de turism din Romania, inaugurat in 2002.

“Aceste site-uri constituie o platforma unde se pot promova agentiile de turism care vand aceste destinatii, dar si hotelurile, birourile de promovare sau organizatiile de turism din tarile respective. De asemenea, site-urile noastre stau la dispozitia turistilor cu informatii cat mai complete despre destinatiile carora sunt dedicate. Daca acum 10 ani, internetul nu era accesibil inca pentru toata lumea, in prezent, acest canal reprezinta principalul mijloc de informare si documentare pentru turisti”, a declarat Petre Dordea, directorul general al retelei InfoTravelRomania.

Potrivit acestuia, in curand va fi lansat si un site dedicat Italiei.

InfoTravelRomania.ro este un portal de turism care prezinta piata turistica din Romania, iar pe aceasta platforma, vizitatorii pot gasi o baza de date cu toate agentiile de turism din Romania, cele mai importante evenimente din turism, oferte ale agentiilor de turism, toate targurile de turism din Romania, peste 200 de interviuri, fotografii, linkuri utile celor din turism si nu numai. De asemenea, site-ul indexeaza toate publicatiile de turism din tara noastra, asociatiile si organizatiile de turism, personalitatile din domeniu. Traficul este de 150.000 de vizitatori unici in ultima luna, conform Google Analytics.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Burcea: Grecii au anunţat că turiştii fără QR Code vor fi amendaţi
Setari Cookie-uri