Wizz Air zboara spre Girona si Perugia

Wizz Air, unul dintre cei mai mari operatori low-cost, low-fare din Romania si din Europa Centrala si de Est a lansat doua noi rute cu plecare din Bucuresti catre destinatiile Girona (Spania) si Perugia (Italia).

"Ne asteptam ca traficul pentru cele doua noi rute spre Girona si Perugia sa fie de aproximativ 60.000 de pasageri in primul an, sustinand in continuare mai multe locuri de munca in zona aeroporturilor deservite", a declarat Daniel de Carvalho, manager pentru comunicare corporate in cadrul Wizz Air.

Noua ruta spre Girona va fi disponibila incepand cu 4 iunie iar cea spre Perugia, de la 5 iunie, ambele rute fiind deservite initial de doua zboruri saptamanale. Din Bucuresti, operatorul ungar ofera in prezent 13 rute spre Italia si 6 rute spre Spania. Cele doua noi rute pot fi achizitionate cu tarife pornind de la 93 de lei si pot fi rezervate pe site-ul companiei.

Wizz Air opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, pe 250 de rute care asigura legatura intre 83 de destinatii din 29 de tari. Compania are in prezent 1.500 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri