Pasiunea Printului Charles pentru Transilvania a readus la viata economia unor mici comunitati din regiune. Vestea ca insusi Printul mostenitor al coroanei britanice detine mai multe proprietati aici a facut inconjurul lumii, astfel ca azi, satele din inima Ardealului sunt vizitate de mii de turisti straini.
Mai mult, odata cu sosirea lor au inceput sa se dezvolte mai multe afaceri rurale traditionale. Chiar daca nu le putem numi businessuri in toata regula, practicarea unor mestesuguri precum tamplaria, fieraria sau tesatoria asigura oamenilor din partea locului un venit in plus. Dar cum scurtele vizite ale Printului de Wales nu erau de-ajuns ca toate acestea sa fie puse pe picioare, ele s-au dezvoltat sub indrumarea si supravegherea reprezentantilor Fundatiei Mihai Eminescu Trust, patronata chiar de catre aristocratul britanic.

Cititi mai multe pe site-ul Jurnalul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri