Tarom anunta introducerea zborurilor spre Dublin, Irlanda, incepand din 1 mai 2013, cu 3 frecvente saptamanale.

Zborurile vor fi efectuate cu o aeronava de tip Boeing 737 in zilele de miercuri, vineri si duminica, dupa urmatorul program.

Cursa faciliteaza traficul de conexiune dinspre Chisinau, Istanbul sau Atena, oferind legaturi pasagerilor care calatoresc din Estul Europei spre Irlanda.

„Programul de vara vine cu foarte multe noutati. In primul rand am introdus zboruri noi de la Iasi catre Bologna, Torino si Londra, zboruri care se bucura de succes avand in vedere ca rezervarile pe aceste rute sunt in continua crestere. Irlanda este o destinatie apreciata de romani si credem ca introducerea zborurilor spre Dublin va fi foarte bine primita de pasageri“, a declarat Christian Heinzmann, director general executiv al companiei Tarom.

Datorita cresterii numarului de pasageri pe rutele Bucuresti-Amsterdam si Bucuresti-Frankfurt si retur, au fost introduse zboruri suplimentare, 3 frecvente saptamanale la Amsterdam si doua frecvente saptamanale la Frankfurt.

Destinatiile Amman si Beirut, care pana in prezent erau operate impreuna, vor fi operate independent.

Incepand cu programul de vara, Tarom va opera trei zboruri saptamanale directe la Beirut, in zilele de marti, joi si sambata, si doua zboruri saptamanale directe la Amman, in zilele de marti si simbata.

Tarom a modificat orarul de zbor al celor 3 frecvente saptamanale spre Dubai, cursele fiind operate acum pe timp de zi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Hotelurile au pierdut aproximativ 240 de milioane de euro în 3 luni
Setari Cookie-uri