Operatorul aerian low-cost Wizz Air va zbura din 29 octombrie spre Dubai, devenind un concurent pentru compania Tarom, dar si pentru flydubai.
Pretul de pornire pentru un zbor va fi de 319 lei. Cursele vor fi operate de trei ori pe saptamana, marti, joi si sambata. Wizz Air are in vedere introducerea de zboruri zilnice.

Wizz Air va opera pe aeroportul Dubai World Central, care deserveste Dubai si Abu Dhabi, din Emiratele Arabe Unite. Terminalul pentru pasageri al Dubai World Central va fi inaugurat in luna octombrie. In 2020, acest aeroport cu 5 piste va deveni aeroportul principal al orasului si va deservi 160 de milioane de pasageri anual.

"Cursele spre Dubai vor fi o solutie de vacanta iarna pentru romanii care nu vor destinatii cu temperaturi scazute", a declarat Mike Powell, chief financial officer la Wizz Air.

Wizz Air va mai avea zboruri directe spre Dubai si din Budapesta, Kiev si Sofia. Urmatoarele curse pe care vrea sa le lanseze din Bucuresti sunt spre Tel Aviv si Kiev.

Compania are in prezent 40 de aeronave Airbus A320, iar anul acesta va ajunge la 45 de avioane. Wizz Air are 270 de rute care fac legatura cu 93 de destinatii din 32 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri