Wizz Air a anuntat o noua ruta, Bucuresti-Tel Aviv ce va fi operata initial de 3 pe saptamana, incepand cu 15 iunie.

Zborurile spre Tel Aviv sunt disponibile la vanzare cu tarife pornind de la 163 lei cu toate taxele pentru un singur zbor.

Reteaua Wizz Air din Romania consta in prezent din 62 de rute.

Dupa Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic si de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turisti anual, Tel Aviv a fost clasat in 2012 al 5-lea cel mai vizitat oras din Orientul Mijlociu si Africa.

Plajele din Tel Aviv joaca un rol major in promovarea orasului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 40 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 93 de destinatii din 32 de tari.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri