Wizz Air a anuntat semnarea unei intelegeri cu ICBC Financial Leasing, care include finantarea pentru prelivrare, vanzarea si leaseback-ul a 8 aeronave Airbus A320 noi.

Aeronavele sunt planificate pentru livrare in 2013 si 2014 si pretul de lista este evaluat la peste 700 de milioane de dolari.

”Cele 8 noi aeronave vor contribui la cresterea capacitatii de transport a companiei si vor mentine varsta medie a flotei sub 4 ani, aceasta ramanand una dintre cele mai tinere dintre flotele transportatorilor europeni”, a declarat Jozsef Varadi, chief executive officer Wizz Air.

Compania are in prezent 40 de aeronave Airbus A320, iar anul acesta va ajunge la 45 de avioane. Wizz Air are 270 de rute care fac legatura cu 93 de destinatii din 32 de tari.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri