Daca iti place sa calatoresti, insa nu vrei sa arunci banii in toate partile, trebuie sa stii ca tarifele de transfer de pe unele aeroporturi din lume pot costa pana la cateva sute de euro. Iata care sunt tarile in care ar trebui sa te gandesti la variante, daca vrei sa ajungi de la aeroport in centrul orasului.
Un taxi de la aeroportul principal din capitala Japoniei poate sa coste pana la 237 de euro, scrie cotidianul britanic The Telegraph.

Cu toate acestea, cursa de 66 de kilometri nu s-a dovedit a fi cea mai scumpa, ci cea din Copenhaga, unde o cursa de 8 kilometri costa mai mult de 40 de euro, ceea ce inseamna peste cinci euro pe kilometru.

Datele reies dintr-un studiu care a luat in calcul costul calatoriei cu taxi de la cele mai importante aeroporturi internationale catre centrul oraselor.

Iata tarile in care transferul de la aeroport costa cel mai mult.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri