Ministrul delegat pentru IMM-uri si turism, Maria Grapini, a declarat luni ca a fost numit un nou sef la Autoritatea Nationala pentru Turism, "domnul Filipescu", care provine din mediul de afaceri, despre care insa nu a putut sa dea mai multe detalii, nestiind, nici macar, prenumele acestuia.
"Am un nou sef la Autoritatea Nationala de Turism, domnul Filipescu, provine din mediul de afaceri", s-a rezumat Grapini sa spuna dupa o conferinta de presa, relateaza Mediafax.

Ea a fost vizibil iritata in momentul in care reprezentantii presei au cerut mai multe detalii despre seful autoritatii, inclusiv despre numele complet al acestuia.

"Nu stiu chiar tot despre domnul Filipescu. Nu-i stiu prenumele... domnul Filipescu si vine din mediul de afaceri", a continuat Grapini, mentionand ca CV-ul este postat pe "site", fara sa mentioneze despre ce site este vorba.

Pe pagina de web a Ministerului Economiei nu se regaseste CV-ul "domnului Filipescu", dar ca sef al Autoritatii Nationale pentru Turism este mentionat, intr-adevar, Razvan Filipescu.

Decizia primului ministru de numire a presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism a fost publicata joi, 25 aprilie, in Monitorul Oficial. Filipescu are rang de secretar de stat.

Filipescu a fost presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-Brazilia, fiind absolvent al Universitatii "Ovidius" din Constanta.

Potrivit datelor postate de Filipescu pe o platforma de socializare, acesta ocupa functia de manager general al unui holding de companii cu activitati in domeniul agriculturii, al operatiunilor portuare, turism, servicii, depozitare de cereale.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri