"Am un nou sef la Autoritatea Nationala de Turism, domnul Filipescu, provine din mediul de afaceri", s-a rezumat Grapini sa spuna dupa o conferinta de presa, relateaza Mediafax.

Ea a fost vizibil iritata in momentul in care reprezentantii presei au cerut mai multe detalii despre seful autoritatii, inclusiv despre numele complet al acestuia.

"Nu stiu chiar tot despre domnul Filipescu. Nu-i stiu prenumele... domnul Filipescu si vine din mediul de afaceri", a continuat Grapini, mentionand ca CV-ul este postat pe "site", fara sa mentioneze despre ce site este vorba.

Pe pagina de web a Ministerului Economiei nu se regaseste CV-ul "domnului Filipescu", dar ca sef al Autoritatii Nationale pentru Turism este mentionat, intr-adevar, Razvan Filipescu.

Citeste si:

Decizia primului ministru de numire a presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism a fost publicata joi, 25 aprilie, in Monitorul Oficial. Filipescu are rang de secretar de stat.

Filipescu a fost presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-Brazilia, fiind absolvent al Universitatii "Ovidius" din Constanta.

Potrivit datelor postate de Filipescu pe o platforma de socializare, acesta ocupa functia de manager general al unui holding de companii cu activitati in domeniul agriculturii, al operatiunilor portuare, turism, servicii, depozitare de cereale.